Deset najseksi žena magazina DT
0
Evo zašto top liste ljepotica ne mogu dosaditi
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imal ko marku i deset za hljeba, nemam sitna -a krupno se nije zadesilo ?
sve je to photoshop i sminka, da ih vidite ujutro kad ustanu zgadilo bi vam se zensko. nabise curama komplexe s ovim modelima, a ferhadijom puno bolje spartaju
Megan Fox ništa posebno, mršava. Ne znam zašto je svi gotive toliko. Umjesto nje: Beyoncé, Jennifer Lopez ili Monica Bellucci – mnogo ženstvenije.
Dal\' jos ima koja Lima, da i Bosnjo sto ustima, debelguza dosta svima, u Bosni ih mnogo ima, sad ne zive po selima, vec po nasim gradovima, svakoj hod je klima..klima, uh da mi je neka Lima, ONA JARO MENI STIMA.
@DEDO sofija je u domu staraca u bakovicima
E moja djeco, pojma vi nemate, vi i vaše liste....pa gdje je Sofija Loren?
\'ebo ti listu gdje nema Monice Bellucci....ona je za klasu, ma kakvu klasu, za milion miliona svjetlosnih godina bolja od Irine...realno, ona je dobra, jer je samo C-ova koka... Monica B., e to vam je zena....!!!!
bilo bi lijepo kada bi sastavili listu ovih ljepotica prije plasticnih operacija, sama ova scarlett i megan su citavu kontrsukciju vilice operisale da im nebi lice bilo okruglo. nego napravite listu sa lijepih djevojaka koje nemaju plasticnih operacija, tj zaljubis se u ovu plasticaru , ozenis je i kontas rodice ti djete a ono dijete povuce gene njene prirodne ljepote ( velik nos, ruzni zubi, nedefinisane crte lica, skolonost debljanju) i onda schoook!
Zapravo, ovakve liste mogu dosaditi i dosadile su!
kako ja vidim, a dobro vidim, NAJSEXI SU OVE U RANIM 40-im ili ove u kasnim 30-tim vjerujte u moju procjenu, znam sta govorim
angelina ti si na kurzu tamo pozadi
Dobre jesu, ali realno govoreci prosetajte Ferhadijom vidjet ce te bolje :/
Gdje sam ja ovdje :(( ??
@velaentino Pa ko ovo ljubi Tito dragi? ah ti sretnici... ODLIKASI a ne propalice ko ti
jadna bosno,ne da nemamo ljepotica vec ne mozes nasu hamsu vidjeti bez bubuljica da platis zlatom,ko kad za dorucak jedu pitu od jucer a do tri ujutro jednu kahvu locu.svaka bosanka kao klonirana,ofarbaju one rijetke kose kao ceca i nabiju ogromne naocale ko prdibube uopste ne razmisljajuci da li im stoji,paradiraju ferhadijom a prduckaju polubjeli narodni hljeb i pastetu.
Je li Adriana slucajno na broju tri? Samo pitam :))) Volim te Bosno kao nikog!!!!!!!!