Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..rasturio bih je k'o kosovska policija srbe
Ovaj klix stavlja zene na izlog isto kobile na takmicenju a ni ove zene sto sebi to dopustaju nisu nista bolje. Ali eto...ako cete vec stavljat zene da ih komentarisu drugi stavite i lijepe muskarce pa udarite malo po egu nasim balkancima neandertalcima a i nama zenama uljepsajte dan ;)
@Kliksovacparekselans Hahaha :'D jes jes.. a vamo ti jaran koji lici na Apolona kupi pred ocima sve djevojke redom, a ti se veselis i navijas za njega " to brateee, uzivaj i za mene"
Za imetak i novac nemate šta bit ljubomorni.. a za veličinu penisa, ljepotu, mišiće i šarm.. tu se već pripazite ;)
Rumunska Ceca.
uffff moreee
Da .. moreee....kako je lijepo.... :D Hocu i ja... ;-) Pa gdje si ti mila... jesi ziva... :-*******
Mislim da nece Mandingo plakat sto ga je ostavila
ma garavo ovo previse.
Ove ljubomorne zenske je hejtaju, meni me bas lijepa 😊
jel' ovo na Jadranu? okolina Zaostroga? ja evo krecem...
saće nagib odma da je folowuje
Oprostio bih joj i sidu
Plastična gara :)
@PayPaI MAJMUNE KO TI DRMA KAVEZ?
Romale romali...
Dao bih joj kad bi me pitala
Na zalost Klix daje najvuse prostora instagram kurvama. a ne nekim djevojkama i zenama koje su uspjele u nauci, sportu, glumi, pjevanju, znanju isl. i kada to vidi mlada djevojka koja nema formiranu licnost pozelit ce da bude uspjesna a jedini izbor joj se nudi jeste da bude jedna nova "fatalna rumunka". zato nam je drustvo u ku3rcu. Klix
@sanjo87 nemoj da oni daju primjere uspješnih žena, bolje ovako copy paste. Neki dan su onu nekakvu Vražalucu iz df-a, ćudićku iz ns-a i neku debelu proglasili primjerom uspjesnih zena. Žene u parlamentima sjede i palamude nesto
Uh! Za nju bih u Vlahe presao.
VRHH