Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaba gledam kad ljepota nije prelazna
bas je lijepa i elegantna 9.5 od mene
Sestra joj je malo reci bomba a koliko vidim ni ona nije daleko.
..avion!
Oprostit joj 3 spolne bolesti po izboru
Prvo bih joj uletio sa - Quelle heure est-il ? Ne bi se ni snasla, a vec bi ja zapjevao - Voulez vous coucher avec moi (ce soir) ? Kasnije kad zapalimo i ona upita sta dalje u zivotu - Eeee mojaaa ti, reci da li zalis, reci da l se kajes, ako kazes da, ti ustvari sebe dajes...Sta smo ti i ja...Que sommes-nous, toi et moi, sinon des voyageurs sans place...Dao bih joj cd Dine Merlina i rekao da cemo ostati u kontaktu...
Aj bar se ne slika polu gola. Mada i dalje ne shvatam zasto predstavljanje djevojke. Povodom cega? Jer voli da putuje u Brazil? Ili sto joj je sestra aplaudirala dok je bila mala?
@elaa nisam pregledao bas sve slike haha
wow!
Melem za oči...
Prelijepa je...
Veoma je... ma uzorali bi je ko seljak jalovu ledinu! 😬
Dobra, nema sta