Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a mi imamo 1.400 razloga da je ispljujemo. start
Kad poetalom preovladavaju papucari ili junferi
portalom*
I ja da kazem da sam gu z io. Sramota me reci da nisam. Kad su svi komentatori moram i ja.
ko slikovnica :)
1400 razloga da joj dildo zabijem u gujicu
Tacno sad kad bolje pogleda u lice ista Riley Reid kao sto neko napisa ovdje. Eto sad moram otic na portal Riley pa uporedjivat ih odokativno i detaljno.
Eto zapraćena je mala
Maloljetnica n'aka
Na zalost mladi u medijima ne mogu da vide predstavljanje djevojaka koje nisu instagram ku3rve, zato nam i jeste drustvo u ku3rcu! .
Uh uh uh, kod nje je dole medju nogama tanko i malo isto da si mahno spic olovkom.
Nema ribe, bez ruskinja, poljakinja i Ukrainki.. Kakve ove naše, svaka druga debela, a ostale mrsave i zgodne, lijene teško im guzicu podignuti... Ove 🇷🇺, 🇵🇱 i 🇺🇦 lome u krevetu. Ko nije probao s njima s*x, nezna šta je pravo udaranje.
ja sam guzio ukrajinku 99 ona radila u osce-u, mala skace ko da sam joj zadnji
@Ibro i jel rekla njena mama kad vas je vidjela meeee meeee
Imal ko mene da prati 😂😂😂😂
i duplo vise da je ne pratimo !
Imam osjecaj da onaj Simic salje direktive iz Tite da se namjerno stavlja uoci Dzuma namaza ovo da se namjerno vjernici provociraju jer je ovo komunjarski portal fuj, Simicu imas srecu sto ne zalazim u komunjarske klubove inace bi ti meni guto pepljaru!
Mala nevalja ti to.
Nema ribe bez Ruskinje