Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"... probila se na scenu nastupivši u reality emisiji..." Sutra u ovakvom "čanku" očekujemo da "pišete" o Maci Disqrciji i njenom "probijanju" na scenu. Ako ne budete ispoštovali ovo, ništa od vas kao "informativnog" portala. :P
Poder'o bih je ko omot od cokolade
Ružna ko pas!
Solidno odredjeno
bas je vjestacka sva ;)
@Aresu treba dati secerli vode kad vidi Kloi :)))
...:-d ne mogu još sebi da dodjem od jučerašnjih minusa za bucke :-D a ova je krasotica...ovako treba svako žensko da ima...a ne da budu ko daske ravne :-D :-P
haha neko je osjetljiv na to buca, a neko opet sto ima bucu....moraces bit malo obazriviji, znas da se licno misljenje i ne benda bas mnogo :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Aj mlada, ja mogu samo ljubomorno da pitam koji šampon koristiš? Ja, ja nosim plastično odeeeloooo..... Ja, ja sam u svome soliteru, otvoriću ti svoja vrata, da budeš isto što i ja. AIi samo da dodam, pošto je grande Komi pravio i Paket aranžman: Niko kao Komi, nikad niko, kao Komi, i niko, i nikad, i niko, KOomiii. Tačka.
Ocerupo bi ja ovo
Poljubila vrelu peglu, da bi bila lijepa...!
đe god je sex ja sam tu, mastrubiram na price i volim ih citat oko 3-4 ujtro