Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko podgrijana popara!
bez mene ko domina, meni gušt pručinjava nešto što ne škripi ko antički brod. odnosno masnije,punije,nahranjenije,sitije i veselije curke. ovo jbt nije hljeba ugledalo od olimpijade u sočiju.
Karalica
eee mrsavice ..razbuco bih te jadna
kak'aaa si ti? @smotanasarma
Koščica.
Kupujem.
@smotanasarma beba je panseksualna trandža ili ti ga transformer !!!
@smotanasarma ajjj kako mi se sviđa onaj komentar što ti je Klix obrisao, mmmmmm..
...speaking about pic no. 6. i don't want cara. just for the record.
is u a faggot?
@AfroditinaBeba ...nope. just ordinary male. out of "everybody want" fans.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
drustveno prihvatljivo ponasanje, sloboda pokazivanja vlastitog tijela, sloboda izbora, zenska prava, bla,bla,bla....btw da je imala samo mali veo preko glave uhapsili bi je zbog sirenja/pokazivanja "govora" mrznje jer to nije drustveno prihvatljivo ponasanje i pokazivanje u javnosti hahaha
Da, jer je nikab nametnut od strane muškarca, ja ne znam da je to žena izmislila, hahahaha nije tvoje tijelo njeno je, ima potpunu kontrolu nad njim, jer je to ona.
@AfroditinaBeba slazem se da je njeno tijelo i da ima potpunu kontrolu, ti (i slicni) kad je vidite golu odmah se ima volje otici do WC-a... i tako ucinis nesto dobro za sebe taj dan, ovaj trenutak, zar ne? No, hajde da budemo fer, zar nije pravo svih da odaberemo ono za sebe sto nas cini zadovoljnim i sretnim, ne upiruci prst u drugog zato sto je drugaciji, zar nismo licemjerni!?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)