Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..ovakvih izblejhanih i guzatih po Ferhadiji na pasja preskakala
Na slikama kao barbika, kao da nije stvarna sta je rec? Previse korekcije zaista
ni srbi se ne bi bunili kad bi u parlamentu bila umjesto majkićke
Skandinavke vaze za jedne od ljepsih zena i da stvarno ih ima nerealno lijepih (naravno ne sve). Bila i uvjerila se.
sa 14 godina postala blogerka neka, a bloger se najlakše postaje kad te neko promoviše, što se naravno i plaća, poželjno u naturi
strojka, samo je glupo iskvarcana ..
Znaci samo vitamin B davat hanumi
Ohani redakcija, bice vam slipava tastatura...
"zahvaljujući zaradi koju joj blog donosi, posjetila je sve kontinente.", ehehehehe i primila kilometrekite .....
@x1111tayson mislim da nisi svjestan koliko ti love moze donjeti jedan uspjesan blog, koji i pored te zarade, uz popularnost privlaci zvucna imena modnih i kozmetickih brendova od kojih zaradjujes na reklamiranju i testiranju. Uspjesan travel blog ti otvara vrata besplatnog smjestaja u mnogim hotelima, za uzvrat ih reklamiras i ocjenjujes. Dobro dosao u 21 stoljece.
🍬🍬🍬🍬🍬🍬