Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oblizo bi joj mindju ko poklopac od vocnog jogurta
A sto danas moze biti svako novinar cccc. Ono zavrsi nesto sasvim kontra ili ne zavrsi nista, zaposli se u redakciji i kao pravi "profesionalni novinar", bez zrna profesionalnog iskustva, kopira slike sa instagrama "novopecnih starleta" ili kako one sebe vole nazvati "manekenke" i eto udarne vijesti! Toliko o danasnjim novinarima!
@KesedzijaMusa Nije apsolutno bitno da li je manekenka ili starleta, rijec je o danasnjem novinarstvu, a cinjenica i jeste da se danas u svijetu modelinga nalaze mnoge starlete, cast izuzecima kojih ima u velikoj manjini.
Covjece jest dobra! Nije najljepsa al je dobra!! Ma nema treba sa Balkana su zakon, nek prica ko sta hoce....
ja biH
...malo baca na dorisku, pa ond malo sa supersneki. a mašala na ditu fon tiz. kog li će ona inžinjera usrećit :))
Provjerite brzo vlastiti nivo kompetencija za posao na budžetu u institucijama BiH, RS, FBiH i svih kantona. http://www.test.drzava.ba/
Joj jbem ti albaniju!
Na naslovnici
taqivsha
Slika 9 ! Pofatali bi se na klupi oko sedmog u mjesecu (penzija) dok veseli penzioneri oko nas hrane golubove...
..moj Chundariju je repetiran!
Pogled zene na slici 9 (gornji desni cosak) hahhahha
hahahahahaha soko okolovo :))
A Skenderbeg konjak.
Na slici 10 ima prelijepe oči. :)
ovaj fotosop je čudo