Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo je jedno savrsenstvo a to je Bog
Jadan onaj ko ovo kuci odvede
Lijepa je, ali normalno da nije onima koji vole mljekare, tako mršava ni ne može imati velike grudi tako da govorite gluposti..
Pa vjeruj mi da su mi simpaticnije ove sa lijepim licem i malim grudima, nego ove funjare sto napuhaju usne i sise koje ne odgovaraju proporcionalno njezinom tijelu :)
kad pođem po lepine sretnem desetak savršenijih grob grobova preružno žensko, fuj!
hilfe nemas pojma
Ima onaj pogled... da na čatu kad bi ti napisala " Imaš 2 bona kr.? ", ti bi poslo 1.90 .
prelaHko koristite rijec "savrseno"
kakva je ova ravnica gdje trebaju biti grudi...Umjesto da se čojk "davi" njenim plodovima,osta uskraćen za par dinja...Ma hajde može i šumska jagodica...Inače prelijepo djevojče...
Slatka je šumska jagodica, al što jest jest treba dva galona
grudi su masno tkivo, što je osoba mršavija logičnije ima manje grudi.
Uletio bi joj: Ispo ti je papirić. Ona bi rekla: Kakav ba papirić? Ja bi joj odvratio: Iz kojeg si ispala bombončiću