Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zbog ovog orangutana, muzika danasnjice ima neprocijenjiv gubitak..MJ se samo jednom rodio, takav genij se vise nikad nece ponovit! najkompletniji muzicar i zabavljac svih vremena! Mj je bolovao od lupus, vitiliga. njegov djed (josephov otac) je takodjer imao vitiligo, a lupus je toliko uznapredovao da je zadnjih 10god. imao velike bolove u zglobovima. najveci plesac ikada je trpio ostecenja diskusa lumbalne kicme. autopsija je dostupna svakom, neka procita. u izvjestaju stoji da je MJ bio odlicnog zdravstvenog stanja za jednog 50-godisnjaka. sve pise crno na bijelo. covjek je imao velike mrlje i diskoloracije, i potvrdjen je napredni stepen vitiliga. pa morao je svijetlit ten lica, hoce li flekav na scenu..bio je perfekcionista i to mu je najveca mana bila.
Ok (huh) greska sto sam napisao advokat,znao dam da je ljekar,a sto se tice ostaloga,nisam nista od toga znao,nego me nesto ponijelo da komentarisem :P
ne kontam zasto neki ljudi komentarisu stvari o kojim nemaju pojma? @bosnianman, advokat?! wtf?! murray je ljekar! MJ nije mijenjao boju koze nego je bolovao od vitiliga (potraziti na googleu), potvrdjeno autopsijom za takve poput tebe koji su ga citav zivot ismijavali i razapinjali! murray je kriv po svakoj tacki optuznice i odbrana je odradila fenomenalan posao! dal je pravedno, dal je zaista bilo iz nehata ili po necijoj narudzbi... vjerovatno nikad necemo saznati. sto nije na koncu ni bitno, murray je jedini izvrsitelj ovog ubistva i treba da odgovara!
Ja mislim da advokat i nije nesto puno kriv,Michael je sve to sam poceo kad je promijenio boju tijela ...
Osjecaj mi govori da ovo nije pravedno....