Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliki debil moras biti da otputujes u afriku i ubijes lava. pa zar ih nije ljepse zive gledat
mono..... slažem se ali i ovi što se bore kao za zaštitu životinja a imaju kući mačku ili psa kojeg su dali kastrirati...??????
meni ona izgleda praavo bolesna..mozda joj je to intenzivniji dozivljaj, da ne bi u Evropi pocela ubijati ljude..da hoce je nosorog nabiti, glupaca glupa -.-
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ubijanje životinja nekome može biti zabavno? Fotografisanje sa leševima životinja? Sjedim i ibretim se.
bolesna kurva, da je hoce jednog dana neka od ovi machaka zivu pojest.
Najebace ona jednog dana,samo dok naleti na velikog (g)lavica! :-)
Najebace ona jednog dana,samo dok naleti na velikog (g)lavica! :-)
Ma treba nju okinuti i ovako i onako jbm svoju
vidi joj se na faci da nije normalna.
Ko li je ovaj sto joj sve to placa??Treba samo njega nagovoriti da joj prestane placat i nece ona moci vise ni do neuma otici....
Pukla treba fakat.
bolesna djevojka
ahooj.... mamička , acata lavkoo :)
Treba je stavit u ring s lavom, ali bez puske pa da je vidimo.
slik 11 može komotno u Hag
Par stvari: 1. Ne sviđa mi se ubijanje životinja radi ćejfa i vjerujem da svako normalan ima sličan stav. 2. Lov kao jedan način prehranjivanja porodice i snabdijevanja za život potrebnim stvarima je od pamtivijeka prisutan i treba kao takav biti podržan od šire zajednice (treba na umu imati i štetočine koje se ovim putem suzbijaju). 3. Povesti kampanju protiv ovih iz zaštite životinja, jer čini mi se da još malo pa se neće smjeti ni ribu iz vode izvaditi a da oni ne stave na tapet prava životinja.
S mojim pitonom bi se namucila.
Bolesna jurvetina jebana. treba nju isto tako zaklati
rastrgali te lavovi