Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke Hadžihafizbegoviću!
.....krenulo emira otkad je dobio domovnicu.....
...on ima pravu a ne počasnu domovnicu....doprinos....hm.....ne znam......nisam mu je ja dao, neću mu je ni uzeti.....
otom potom.....znam mnoge hrvatske branitelje iz 91 koji nisu dobili domovnicu a dali su stvaran i lako mjerljiv doprinos hrvatkoj državi....o doprinosu ovog lika ne bih, svatko ima svoje mišljenje.....
zar nije ovaj ubio neke ljude u hrvatskoj? zar nije hrvatska EU? zar to nije vrh demokratije i vladavine zakona? sta se desava sa ovim svijetom?
@Po.Zakonu, kada si tako napisao, izgleda da je Emir kriminalac. Emir je imao saobračajnu nezgodu sa smrtnim ishodom. Ubio jeste i sudit će mu se, vjerujem i ispravno presuditi. A dotle, čovjek radi. Život će mu stati onog dana kada se nađe u zatvoru.
@lady vidim nalozena si na ovu temu iz nekog razloga...vjerovatno licni razlozi....porodicni, bio ti profesor ili kako god. dakle, covjek je (prica se u alkoholiziran stanju, mada to je stvar rekla kazala) ali on je usmrtio drugu osobu....njemu je mjesto u zatvoru.....sve do sudjenja....barem bi trebao biti toliko moralan i ne baviti se javnim poslom i tako samo jos vise izazivati boli kod ljudi koji su izgubili svog najblizeg. dvostruki aršini su najgora stvar...pogotovo kad je rijec o sudstvu. dakle ne samo da nije u zatvoru. .nego seta slobodno europom iz drzave u drzavu i bavi se javnim poslom.....fuj koja je razlika izmadju njega i Masle? ne branim niti jednog.. dakle clanci gdje se velica kriminalac i ubica su deplasirani.