Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sposobnost procjenjivanja ti je nula XD Ako hoces da znas istinu...100 posto sam \"domaci\". Sarajlija sa Bjelava.
Mrki,ajde sto vi i Dodik sve te zvijezde ne pozovete u sumsku i banja luku :))) pa da vidim hoce li dodci iz pristojnosti,ipak su pozvani. Sviraj gusle i pravi opanke :)
MA KAKVA SARADNJA. OVI SARAJEVA SE POTRUDE DA DOVEDU OVE HOLIVUĐANE, A ONDAS IH OVE KROATE SAMO POKUPE. CCCCCCCCCCCCCCC
pa budimo iskreni, gosti dodju jer su pozvani, a ne zato sto ih sarajevo interesuje. nekima je cast sto su pozvani na jedan filmski festival, drugi opet dodju kulture radi. :D
Super je bilo i jedva cekam sljedeci SFF.. Totalna pozitiva, svima se svidjelo od gostiju (kao i uvijek).. Neka vide dunrovcani (i citava Hrvatska), sta Sarajevo dovodi.... Zvjezde koje oni nikada ne mogu, niti ce moci dovesti.. Enjoy Bosnia and herzegovina :))))
ko da gledam, Miro ispucava probne balone.... izjavio je nedavno da nema porodice, vjerovatno bi se odselio....ko da gledam, za koju godinu DFF- Dubrovnik Film Festival...a poslije toga ide manji Sarajevo Film Meeting...takvi smo mi...grad nam sve pruzi, a onda nakm kao ne valja, pa odosmo dalje, u \"bolje\".... a mozda se varam...nije Miro takav...valjda
Eto dosle su maksuz u sarajevo......
u kojem smislu najvece? zato sto su najkomercijalnije? a svi oni rditelji odlicnih filmov ana panorami? meni je vec azvjezda Nebojsa Glogoac..ali oigledno ne donosi toliko para i slave festivalu..
Emko glupsone vidis da i to dole purivutra organizuje
De Miro organizuj šta u Neumu....\"našem\" dijelu Jadrana....šta uradiše sa divljom i neplanskom gradnjom o d Neuma da ga se samo zastidimo, strašno... No, o tom po tom, nego: Bogme lijepo je i ovim našim sa SFF, da je ono samo Miro sjeo u avion, ima tu i tazbine i rodbine kamara. Čuj, Meeting Film. Trebaju biti sretni ako Rourke ostanme na nogama, a kamoli šta pametno kaže. Možda bude \"duhovit\" i kaže i Dubrovčanima kako im je \"grad odvratan\", vpoli čovjek šalu, šta\'š
Kritičari ,čemu negativa prema jedinoj pozitivnom dešavanju u ovom prdežu od države?!
@emko ... daj ne laprdjuj majke ti ;)
Nisam znao da se odrzava u dubrovinku festival odmah nakon sff zanimljva i fina tradicja.. a dubrovnik i sarajevo vjekovima saradjuju i imaju zajdnicke interese!
da se razumijemo, radi ovoga i dolaze u sarajevo, radi dubrovnika :S tuzno al tako
I Purivatra bi svoje dupe po avionu. Cisti seljakluk.