Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Da nedelje ne bi dosadne bile, dan za spavace tuznoga lika, u pomoc evo TV-sile i nedeljnog zabavnika." ☺☺ A glas gospodina Zijaha Sokolovica pamte mnoge generacije, zaista veliki covjek i umjetnik.
a karakter je nesto poput hadzihafizbegovica
Dokle CE se gledat neko samo na osnovu bio ovdje u ratu nije bio u ratu.Jebo vas vise rat.Eto on da je osto ko nesto BI se promjenilo.
"Ali, srećom, tu je umjetnost." :)
Zijo hladno igrao u pozorištima novog sada i beograda dok su cetnici ubijali sarajevo. jel i tebi treba da se izvinemo jer si pakas?
Izgubljeni smo mi vec godinama
I ti si Zijahe propo ko kauc.
Zijo LEGENDA! Odrastao sam na njegovim folovima i opralo me kad sam mu gledao predstavu uzivo..nakon 20 godina nije se promjenio!
'Đe Tanja?
Ludi Jovanovic :)
sudeci po bojama i on se malo izgubio u analnosti...
Dobar glumac i pametan, otiso 92 u Bec, nije glup bio da bude ovdje u ratu. Sjecam ga se iz derije "Memoari porodice Milic". A ovaj Slavko Stimac mi je najomrzeniji glumac. Trebao je glumiti u porno filmovima. Skoro u svakom njegovom filmu neka karacina.
@whey Milići fina familija
@BarQ Pa da, dobra serija.
Ovo je dingospo
"To što sam Bošnjak, to je dar mojih predaka i moga naroda, to što sam Bosanac to je dar moje zemlje, a što sam musliman to je dar Allaha Uzvišenoga i sve troje sam na neki način u sebi zatekao." 
"Ja sam Bošnjak, moja zemlja je Bosna, a zvanično joj je ime Bosna i Hercegovina, granice Bosne osjećam kao granice sopstvene kože."
da bi bilo bosne trebas prihvatiti postojanje hrvata, srba i svih drugih, nesposoban si za to kao i 90% onih koji ovdje zive, hocete bosnu ali da je nametnete po svojim pravilima ... nece je nikad biti jer niste sposobni da se izdignete iznad ostalih kao vecinski narod, nema nikakve razlike izmedju sarajeva, banjaluke i zapadnog mostara
Miran đikane.
Bravo profesore!