Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fotografija je ODVRATNA, svu četvoricu je smjestio u m u s l i m a n e, i to dovoljno govori. Sto taj Frljić nije stavio u scenografiju neko drugo obilježje, npr: križeve ? A Mustafić je posebna priča- on je poznati mrzitelj MuslimanA !
Kako si samo šaljiv, nafurana bezlična spodobo :D
Čudno i nadasve simptomatično je to da svaki put kada se bilo šta kulturno (i civilizirano) uradi na ovom duhovno osiromašenom prostoru, jave se pacovi koji znaju čitati taman toliko da mogu baljezgati po internetu, a u životu nisu pročitali više od onih pet-šest knjižica što ih je učiteljica tjerala, niti su čuli za Andrića, niti za Hellu Hasse, a svi zajedno imaju možda četiri zuba u glavi, jer su plod incestuoznih veza, baš kao američki rednecks. zmaj, europa i disident, vratite se mami u postelju, čeka vas onako zagorjela
Čudno i nadasve simptomatično je to da svaki put kada zavladaju komunjare, c.h.e.t.n.i.c.i/šugosloveni se razmašu...
Ovo je po narudzbi maloumnog shiptara (podrijetlom) Dine Mustafica, intelektualnog patuljka.
evo zmaja, polizi mi jaja
Evo odmah: Frljiću, i tebi i ideologu svih srpskih terorista Ivi Handriću sve unazad do majmuna, u truhle kosti. p.s. nadam se da GOSPODA glumci koji su odbili da učestvuju u ovom segmentu Načertanije II neće biti proganjani od strane staljinista iz SDP i pridružnih srboslovenskih fašističkih stranaka.
Pročitao sam \'\'Pismo iz 1920.\'\' prije nekih dva sata tako da je ovo baš lijepa koincidencija, samo, nadam se da nije vulgarizovana kao što se čini da jeste po fotografijama...