Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rijetko koji bosnjo ode u muzej, bitno je da on ima za cigara i kladionice
Ali da javno obznanim da sam ja bila jedno 10 puta
@KrezubaSDAtalibanka, na ovom portalu sve eksperti za bosnje, nacitani akademici, umjetnici, slikari, muzicari, historicari i eksperti genetike koji seru po citav dan o bosnjama. Bas ste simpa😁
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da smo mi zainteresovani za muzej, mogao bi on lijepo egzistira i od prodaje ulaznica...ali sad ce ovdje natezanje ciji je, kakav je i slicno. Tipicno naski, zato i unistismo sve historijske spomenike. Mi bismo i Kineski zid, a i piramide rastavili i raznijeli po selima i gradovima kao gradjevinski materijal.
Ko ne ulaze u kulturu u ovim momentima teskog psiho stanja drzave ..saucesnik je kulturnog urbicida ljudi zeljnih slobode i osjecaja kapi dostojanstva..podrskaa kulturi
..."Svjedok identiteta BiH." Zapusten, traljavo vodjen, bez ideja za inovacije, na odličnom mjestu.bez finansija. Bolji naslov nije mogao da se nadje.Kakav muzej takav i identitet.
ja sam bio u neolitnom naselju u tuzli imam namjeru da posjetim i ovaj muzej zemljani
Što kažu kolege iz Historijskog: Zemaljski muzej je klasičan muzej, dok je Historijski muzej, muzej kritičkog razmišljanja 😆😆😆
Muzej stariji od genocidne tvorevine rs i izmisljene UZP hzhb. Muzej je svjedok da Bosna postoji vise od 1.100 godina. Genocidnim svetosavskim Troprstasima, je maksimum Guca i Raca, polugole kafanske pjevacice na Ibarskoj magistrali, turbo-folk, jeftina brlja, zaudaraju na krmetinu i na bijeli luk, Dodik pod satorom za mikrofonom sa Ivicom Dacicem kojem tv voditeljica siri noge.
Da ne bi Austro-Ugara, ne bi bilo ni muzeja. Bar neka korist od osvajača. 😊
Hoće li neko banovati ovog bolesnika s krizom identiteta, tj. bulevara?
Bijo sam sa šaćirom u muzej rahmetli Alije tako fin čovek a za ovaj nikad nisam čuo..
https://www.youtube.com/watch?v=1_yOLIz1eGY
@kolorit Nije gledanje gornjeg filma isto što i prava posjeta ali se može vidjeti šta se propušta. Ja lično odem bar 2x godišnje.