Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretan rođendan uz napomenu da su stariji Gazi Husrevbegova Medresa i Biblioteka. Greška je bila dolaskom alijanse prijevremeno prebacivanje sa budžeta Kantona Sarajevo na državni nivo koji ni danas nema konsenzusa o finansiranju ove institucije kao i svih drugih od izuzetne važnosti za BiH. Moralo bi se opet vratiti finansiranje na KS, jer ima najviše interesa za njegov rad, uz participaciju ostalih kantona, FBIH i državnog nivoa. Jednog dana doći će svi u BiH do pameti !
Sretan rodjendan Veliki, Stari ... !!! Nas si Zemaljski i volimo te i na tebe smo ponosni. Samo naprijed... Pokazuj nekim novim narastajima da nismo "repa bez korijena" i da su na nasem tlu ostavile traga velike civilizacije. Jos jednom hvala .. Veliki, Stari, Zemaljski.
Austrija napravila