Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mario je dobio nogu samo zato sto nije clan niti jedne politicke stranke! Inace , Mario je svoj posao odlicno radio ali eto ili si pijun ili nista.
stavi mu ga kolega umjetnik. znaci ove političare treba otvoreno početi pljuvati po ulici.
Rile pojedi snickers
SVAKA ČAST, NEKA SE DALI OSTAVKE, PA NISTE BUDALE DA VAM JEDAN KURIĆ RILE VEDRI I OBLAČI A ON SAM NE ZNA JE LI POŠAO ILI DOŠAO. OSOBA KOJA SE UČLANI U DFF I SDA JE DNO DNA.
Pa eto vam sada drai ljubitelji pozorišta i kulture uopšte! " glumac", šćepin podrepko, smijenio momka koji je za šest mjeseci uradio više nego predhonici u deset godina. Taman se dječica navikla i zavoljela njihovo pozorište - nađu se seljačine i jalijaši sa Alipšina i presude Šta će radost djeci! Šta će im priča posle predstave koja je trala danima. Idioti kulture će oduzeti radost mojim unucima. Vidjet ću vas u paklu, marvo!
I Mario je bio politicki pijun DF-a, nije sigurno dosao na poziciju svojim zaslugama, lus reklame u BHtelecomu
pozoriste mladih ima upravni odbor? ova zemlja je malo veca sprdnja..
đalalabad chronicles
ministar je dupelizac koji nema svoj stav vratite maria aria jer je mlad perspektivan
Ne razumijem zasto je Upravni odbor podnio ostavku, na kraju balade su oni ti koji imenuju direktora. Mariji je po ovim informacijama istekao mandat v.d. - znači da slijedi konkursna procedura u kojoj se on moze ponovo imenovati za direktora, tj. ova 3 clana su ga mogli imenovati jer imaji vecinu, pa tek onda ukoliko Vlada ne potvrdi direktora da podnesu ostavke zar ne ?
leonaerdo - šta misliš kako ta bagra na vlasti vrši pritisak na neposlušne? Čime su sve u stanju zapijetiti. Malo je osoba koji se znaju i hoće i mogu upustiti u bitku sa krkanima! A kada su ti krkani još i urbani jalijaši?!
Stop majorizaciji rvata, toliko o multietnickoj vukojebini Sarajevu...
Ovom Mirvadu kurcicu +ebem svu familiju, propali pokušaj glumca. Umjesto da u ministarstvu kulture bude vidan napredak, kao došao je neko iz struke ono još gore. Nije samo u pozorištu ovakva situacija. U svim institucijama koje su pod ovim ministarstvom nikad nije bilo gore. Još jednom Mirvadu +ebem svu familiju i njegovom gazdi Fahri.
Onaj turistički radnik za jalijaša sa Alipašina je bio pravi kulturnjak! Zapravo je i pitanje gdje je školovanje završio ovaj vrli ministar Mirvad? Nešto mi je poznat sa Juga Srbije!
Mora da ne ustaje na spomen Šćepinog imena, pa ga smijenili.
svi pricaju kako je sarajevo teheran... pa da barem i postupamo u skladu s tim.. svima otkazi osim u zajednickim institucijama gdje se treba ispostovati ustavna kvota.. eno im banja luke, eno im mostara..
Mario nisi podoban - da si uništio Pozorište Mladih, doveo ga na rub propasti, sad bi bio ministar.
Zalosno ali istinito. Da bi bio portir moraš biti član odgovarajuce partije a kamo li direktor. E moj Mario jvataj se noge a i ja sa tobom idem.
Sad dolazi neko opisan u "Dva smo svijeta različita".
mirvad kurić rile ga nogiro.. e moj Rile
Kome li je obećao to mjesto. Vjerovatno nekom dileru!