Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raspisan konkurs kod braboncica traze se politicari.Glavni uslov je da znas glumiti pred narodom,zato prioritet imaju glumci sa dugogodisnjim iskustvom
Svi su bolji od smrdoncicevi bakirovi i covicevi pulena,svi su bolji od ovih glumaca
Zbog para.... I interesa....
radi za sta si se skolovala al ako si volonterka u politici svaka cast a jesi u kurcu
a majke ti, tko je uopće pročitao ovaj članak? treba imati živce za to :P
Ljudi nista od nas i drzave dok se ja ne pojavim svome narodu kao lider... Ja ne vidim na nasoj politickoj sceni niti jednog ostroumnog postenog politicara koji koristi svoj zdrav razum i da ima hrabrosti a pored toga i mudrosti... Ja ako dodjem na vlast prvo sto cu uciniti je to da naucim svoj narod kako ispravno da razmislja i sudi. Naucit cu vas da se postujete i budete jedinstveni jer u tome je snaga, da budete kao jedna tvrdjava..glas jednog je glas sviju. Lajk ko bi volio me jos cuti! :)
Ti si se lutko sklonila u hladovinu. Kroz stranku u kojoj si nemožeš za narod, kulturu posebice, ništa da uradiš - to se dokazalo i na glasanju u Parlamentu. Da bi se kulturi i sportu namakle pare potrebno je zavaditi se sa Čovićem i Izetbegovićem. SBB nema taj kapacitet i tu je kraj vaše glumačke priče u politici!
Ti si se lutko sklonila u hladovinu. Kroz stranku u kojoj si nemožeš za narod, kulturu posebice, ništa da uradiš - to se dokazalo i na glasanju u Parlamentu. Da bi se kulturi i sportu namakle pare potrebno je zavaditi se sa Čovićem i Izetbegovićem. SBB nema taj kapacitet i tu je kraj vaše glumačke priče u politici!
Kakvo razoočarenje. Kako sam voljela ovu glumicu, sada je ne razlikujem od ,,fičfiriša,, poznatog po ulozi koja mu jedino odgovara ,,Rile,, Žana, Žana nije narod budala, glumac i politika hahahahahahahahahahahahahahaha pogotovu prepošteni RADONČIĆ koji bi majku prodao zaparu. Neka ti je sretno, živa i zdravabila za mene ti više nisu glumica.
Da si je voljela znala bi da joj je ime Zana.
U politici nam sve vise propali kosarkasi, glumci, TV voditelji, uz one ustaljene seljake sa dna kace i propale "managere". Umjesto da se gurate u politiku, bolje da svoju struku izvadite profesijom iz blata, a ne otimanjem iz budzeta da se finansira vase glupiranje ispred kamera. Takvi ko ti ce iz zemlje otjerat i ono malo sto je radilo svoj posao, inzenjere, doktore...onda se vi skupite i sve pare iz budzeta koristite da se vi malo igrate. To je valjda predzadnji stadij propadanja drustva.
...politika je najbolji način da jedna sasvim ispodprosječna osoba stigne do poluga moći a time i do novca. balkanska politička scena, prepuna raznovrsnih otpadaka, je najbolji dokaz tome. i životni standard balkanskih plemena, takođe.
daaa, a onda je svizac zamotao cokoladu... :)
zbog love to rdis gusko i uopste nisi poznata prvi put da vidim te uopce
To govori o tebi a ne o Zani Marjanovic.
Losa glumica i vjerovatno jos gora politicarka
Sve ok......al brate pogresnu si stranku izabrala
Ajd NE SERI Zana ... baviš se jer je to jedini način da zaradiš za normalan život u ovoj državi.
i sta si napravila, u SBB u dobijete diktate sta da pricate taj dan , nema tu da s emisli svojom glavom.
Pa nije Radončić osnovao stranku da se ti učlaniš i pričaš priče. Ima da se radi kako Gazda kaže i to ti je to. Ako hoćeš da misliš svojom glavom idi u Našu stranku pa pleši po margini od 5%.
@innahawaad Jedini su izgleda oni i ostali normalni.Sjeti se naslova u avazu "Radončić isključio iz stranke načelnika Goražda zbog koketiranja s SDA"
PRIKAŽI ODGOVORE (2)