Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EEEE, nek se i moje ime nalazi medju prvih 30 :))))
slazem se, i jos da kultiviraju one babe sto kopaju oci slucajnim prolaznicima i turistima napadajuci ih bjesomucno i prodavajuci cetiri nektarine u fiseku za tri marke. sramota za onakav biser arhitekture i bastine. prvi dojam je jako bitan.
Blizu Pocitelja most, mislim da je Aerodrom potreban Bosni i Hercegovini, sa Radar tornjem tik uz crkvu Sv. Jakova da je ne obore Ruski transportni avioni prilikom uzljetanja, sve u stilu ocuvanja, karakteristicne ljepote, divlje gradnje u Medugorju.. Jednom rjecju, ima li razlike u bezobrastini, cak i da se samo o sali radi..