Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni svjezina nije ugodna, ugodno je kada je toplo, pa majka mu stara dajte bar te naslove provjerite ponekad. Pisete nebuloze.
ma kakva prica o najvecem festivalu... neke od osnovnih informacije ne mozes na naci na stranici festivala a nema ni mail na koji ih mozes kontaktirat i upitati nesto... nikad nece ni prerasti u nesto ozbiljno kad je ovaj festival namjenjen samo ljudima iz sarajeva... pa oni nemaju adrese lokacija na kojima se prikazuju filmovi... halo????
jel tebi smeta kad gledas dnevnik na srni i kad ona po sto puta ponovi republika sprska. ja se zbog toga ne nerviram. to mi je samo jadno i smjesno. haj sto ovi po sarajevo-x nemogu a da ne naglase kako je to najveci regionalni festival nego i voditelji same ceremonije pretjeruju s istim to je manjak samopozudanja. zamisli kad bi neko stalno za sebe govorio da je lijep i pitao sve oko sebe: \'jel tako da sam ja lijep\'.
a ja savjetujem da se zagrijete vodkom
@ccc malo je reći da si glup...
moze li mi neko reci polozaj nekih od svemirskih tijela za vrijeme najveceg regionalnog spektakla, sarajevskog filmskog festivala? interesuje me koje ce planete biti na kojim pozicijama za vrijeme najveceg regionalnog filmskog festivala kao i polozaji zvijezda i sazvijezdja za vrijeme najveceg regionalnog fimskog festivala? i moze li mi neko reci kada ce najveci regionalni filmski festival postati jedan od najvecih svjetskih filmskih festivala? ovo regionalno mi malo odudara od ovakvog spektakla i showa.
jeste znali da pocinje sarajevo film festival najveci festival filma u jugoistocnoj evropi
najveci filmski regionalni dogadjaj najveci filmski regionalni dogadjaj najveci filmski regionalni dogadjaj najveci filmski regionalni dogadjaj najveci filmski regionalni dogadjaj najveci filmski regionalni dogadjaj najveci filmski regionalni dogadjaj najveci filmski regionalni dogadjaj najveci filmski regionalni dogadjaj ovo je za one koji nisu shvatili da u sarajevu ubrzo pocinje najveci regionalni filmski festival za koje su vec karte rasprodane na koje se cekalo po 10 sati u redu i na kojem ce biti oboren rekord po posjecenosti. znaci jos jednom pocinje najveci fimski festival na balkanu.
super!!!! hajmo dernečit!!!