Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo je kako pljuvacima nisu uopste zanimljivi filmovi :-) Ni jedan film nisu pogledali u historiji SFF-a, njima su samo bitni "Emina Ganic" i "fufice s akreditacijama". Sjede iza monitora, danima, mjesecima, godinama, od svog zivota nista ne rade. Samo pljuju. Ovakve festivale treba organizirati jedino i iskljucivo zbog turista i posjetitelja iz komsiluka. Zbog nas samih, ne, nikad. Ne zasluzujemo nikakvu pozitivu u nasem gradu. Sarajlije su dno.
Haj'te PAPCI pocnite pljuvat kako je "SFF" bezveze kako "nam" ovo NE treba ...OŠINITE sta cekate !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kad bolje razmislim, možda onaj jad u čavljanovićima i ne treba zabranjivati, nego ga staviti na raspored u isti termin kada i SFF, Baščaršijske noći, MESS i slično pa da naši neandertalci lijepo orgijaju po tim brdima s kojih su i sašli, a da civilizirani narod za to vrijeme gleda filmove?
Jasmila Žbanić. Balkansko umjetničarenje i pranje para.
za 4 dana sve moguce fukse dolaze u sa nebi li se gdje utopile i gdje koji gram posmrkale
mrzim sarajevo film festival i tzv crveni tepih,gdje ce se sepuriti razni naprlitani skorojevici,festival napravljen za nekolicinu koja ce se poslije provoditi po dubrovniku,jos ako budu zabranili saobracaj u pojedinim ulicama i pravili guzve po ovoj vrucini taj festival treba ukinuti,ove godine je festival preuzeo gej lobij i ubacio gej filmove,dno dna
Vremenska prognoza kaze za 3 dana poplave ...
ne zelimo film festival....dolazi previse stranih skotova sa zapada
najvise gej filmova,zar je to kultura
Daj, ubij se.
Jao evo tresem se od groznice,ali od povisene temperature a ne od film festivala.
Ne mozete ukinuti sve, neka nesto i ostane, ipak je Sarajevo glavni grad i mora imati nesto prepoznatljivo.
Tako je Okice. Za one kojima se ovo ne sviđa imaju Čevljanoviće, i Cecu u stočnom Sarajevu.
Fali ti ,, I " ili si to namjerno :))) samo da ti kazem da i ja jednim dijelom pripadam anam njima :O
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Podržimo našu privredu. Kupujmo domaće!!!
hebem ovu groznicu, lafo svi ludi, sve dobro, kad prodje festival nigdje nikoga, moze ovo dok se budzetskim novcem i parama nekoliko uspjesnih kompanija. Sta dovode u sa, geyeve, razne svjetske probisvjete, placaju se njihova prisustva, a kada bi pola tih para bio ulozen za sanacije ugrozenih od poplava i da ne nabrajem jos hiljade pametnijih ulaganja. Jeste SFF nesto po cemu je Sarajevo prepoznatljivo, jeste to brand Sarajeva i BiH, ali...
klix se prodaje za banere ko god ima placene banere nikada ne pisu nista lose ni njihove lopovluke.
koji je fuseraj ovaj festival sa fuserskim filmovima to je za nagradu
POZIVAM SVE IZ UGROZENIH KRAJEVA POPLAVAMA, DA DOĐU I PITAJU ZASTO DRŽAVNE PARE SE BACAJU NA PARADU.