Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
seljaci i drugi šošoni vole ove zabave koje se baziraju na kreveljenju. jos ako se koji put opsuje i eksploatisu stereotipi o glupim bosancima, lijenim crnogorcima i, stajaznam, femeniziranim slovencima, uspjeh je zagarantovan.
a onda ce se jedan kriticar naci koji ce sve popljuvati sto je opsta kultura i humor na ovim prostorima kao ti. inace je i to stereotip kod nas da se nekolcina javlja i da pljuju samo da bi ispali kvazi kulturni inteligentni itd... a za mene je to veci seljakluk od same predstave.
simsirpasic je bio i u staroj audiciji... ne znam po cemu je on "novi"
Hljeba i igara... u nasem slucaju igara i igara
Napu*is se ti nama Zenicanima
Sarajevo 10,Zenica 5!Zenica bijeda
svršim ti u usta