Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte tako ljudi, izlozba je humanitarnog karaktera, pa nebudite kabadahije.
Zar nije Valja Drinu Pregaziti?
U Gorazdu svaka osoba koja ima digitalni aparat i koja je napravila par slika u periodu poplave naziva sebe...ili je drugi nazvase \"umjetnikom/com\" ......ala halaaaa :))
Avdo, \'bAo te taj kojeg pominješ!
Rado bih je pogledala. Ali u daljini sam. Dali bi bilo moguce napraviti jednu slikovnicu i ponuditi na prodaju. Adela, mnogo uspjeha ti zelim.
Ma nije da samo ta Mina puhne porez nego falsifikuje i punomoci za zastupaje na sudu. Bogzna, hoce pred Alahom da opere dusu.
Svaka cast za ovu humanitarnu izlözbu. Advokat Mina Kusturica iz Gorazda kupila od utaje poreza fotografije za 5.000 KM. Kupovinu joj preporucio ministar financija Muhidin Pleh.