Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad bilo "Vlak u snijegu", a sad benga po snijegu 🤣🤣🤣
Hahaha
Za ove generacije najveci knjizevnici i pisci za sva vremena su Jala i Buba hahahahahahahahaahhaha
@MostarskiRambo1987 himna kuku lele (ne pitaj me odakle uopste znam pjesmu hahahaha)
@MostarskiRambo1987 La Miami zakon hahaha
Jos nam samo književnici fale
In english please.
Gdje se moze nabaviti casopis?
A na kojem jeziku ćete pisati? Na nekom novonastalom??
Na onom što ti je pradeda govorio. Imaš rečnik sa prevodom na srpski.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
SMIJEŠNO JE KAKO NEKI LJUDI MISLE DA ŠTO STARIJI PISAC DA JE KVALITETNIJI, BILO JE DOBRIH PISACA I U NEANDRETALSKOM DOBU ALI NIKO IH NE PAMTI I NJIHOVA DJELA NISU SAČUVANA PISAC NE POZNAJE DOB VJERU NACIJU VRIJEME PISAC JE PISAC
ništa malo sam pijan
jahla i buba su za vas kvazi avantgardiste titooo
"Influnseri" imaju tiraž kakav je nekada imao Meša Selimović a npr Dževad Karahasan trilogija "Sjeme smrti = 10 km i par tisuća . Mogu vam reći tačno ali nije mi pri ruci. Sreća je u nesreći što Karahasan radi u Austriji i Njemačkoj pa ne krepava od gladi što bi vjerovatno bio slučaj da se pouzda u tiraž i bosanske "čitatelje". U sličnoj situaciji je i Faruk Šehić. Ovo ostalo, talentovano i mlado , radi u "superoglasima" , "prodaje kifle" ili je sam svoj "majstor".
Daj boze. Knjizevnici ce nam postat ovi sto na Instagramu pisu citate