Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj uzima lovu a zubari, matematičari i studenti glume majmune za džaba.
Pa normalno da je bilo para 1985 kad su tvornice radile, proizvodilo se. Sad se samo prodaje, kladi se, sjedi po kaficima, a 5 uhljeba i 2 penzionera na jednog radnika. I onda im cudno sto nema para. Pa jbg.
Je ko Vahid Duraković? Je l mu šta u rodu Vahid Halilhodžić?
Zaista nisam upoznat sa radom bugojanskih amatera, ali znam da su prije rata, uz travnicke amatere bili nosioci teatarskog zivota u BiH, ali i da su u to vrijeme uzimali lovu koju je Kamerni mogao samo sanjati. A Kamerni je za one koji manje poznaju nasu pozorisnu scenu, nukleus autenticnog bosanskohercegovackog glumista. Zato mi i ovi tekstovi vise lice na promociju lokalnih vladajucih stranaka, nego na promociju kulture za siru upotrebu! To znaci da Kamerni i dalje ostaje na kantonalnoj sisi!
Prvo se informiši pa lupaj gluposti
Jeko ovaj? Još jedan uhljebljeni pizdun.
Jos jedan izvor budjetskih stetocina..
joj