Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi najave obnovu spomenika Bosne i Hercegovine, svi se nađu pametovati. Pa da su autoput napravili opet bi se nasla usijana glava koja bi nasla manu...bosanska posla.
Nemozes imat kola u predsjednistvu od 200 hiljada i izgradjivati porusene objekte.
Grad za uživanje... https://www.youtube.com/watch?v=e9fNQj7XVVo
najvise sredstava bi trebali dati bosanskipravoslavci il politicki srbi i pravi srbijanci iz srbije,jer Husein je potukao turke na kosovu polju dok to srbi nisu bili kadri,pa eto ko neka komsijska slavenska osveta da to tako nazovemo srbima sigurno draga,jer neprijateljmog neprijatelja je moj prijatelj!
ovaj polu-poturica (gradaščević) samo bježao se dok se nije dokopo turske.
A sta ce to na to reci Bakir Turkofil? Koliko znam Huso se borio protiv Turaka.
Stalno je obnavljaju, nikad obnovljena. I alkohol toce u restoranu.
A zašto je digao ustanak veliki Zmaj od Bosne protiv sultana? Da bi “oslobodio Bosnu” ili možda da bi se suprotstavio reformama u carstvu i da bi onda lijepo age i begovi zadržali svoje položaje i dalje na miru handrili svoje sunarodnjake druge vjere?
@NeumMonteKarlo izmedju ostalog i jer mu je tesko palo da kjafirska srbija dobija autonomiju i jos joj se daju neke teritorije koje je gradascevic smatrao bosanskim.
@LloydOnze Poturica priča o pušenju k i lizanju dupeta Turcima?? Pa što ste im ga vi popušili čim su došli u Bosnu? Što se niste odmah borili i dizali ustanke? Ko im ga šipu i dan danas i maše njihovim zastavama?
Veliko je pitanje kakvu je autonomiju odnosno u kojem smislu zamišljao ili zagovarao Zmaj od Bosne ipak su glavni motiv njegove pobune bile sultanove reforme koje su ograničavale tj.ugrožavale moč i privilegije bosanskog plemstva , ne može se tu još govoriti o nekom nacionalnom konceptu .
gdje ce s kulom u pizi nije ovoliko nakrivljena