Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Fikret Hodžić je zajaukao i napisao knjigu: "I ja sam iz Srebrenice"... Pa su u redu stojali ispred Hayat produkšn TV da im se kelja otiskom prsta potpiše u knjigu. Pa je onda F.H. na HIFI prodavao majice sa brojem žrtava, kao da su u pitanju krofne. A onda je na kraju zavukao državu za 10.5 miliona KM za respiratoa i još 2.5 miliona KM za maskice!
Evo sada vidim imamo novu zvijezdu, novu moderatoricu, ovo ono... De nam recite direktno, jel imate i vi nekako seosko gazdinstvo, Srebrena iglica? Srebrena patkica? Srebrena lutkica? Srebrena šljivica, pa da ovoj sirotinji oderete guzove sa 10.5 miliona KM opet? Mislim sad ide ovo vakcinisanje, može kakve Srebrena iglica da uvozi Pfitzer made in china vakcine, za dobrobit nas, da vi ispadnete "face"?
Bas je kljucna informacija ko je moderator i promocije radi navodi se prvi od svih ostalih, mnogo uvazenijih zvanica. Obicno se moderator ne navodi ako nije posebno relevantan kao u ovom slucaju ili se navodi nakon sto su svi govornici pobrijani
Daba sve knjige,djaba svi filmovi,djaba kolektivna djenaza. SREBRENICANI ,SRAMITE SE. Dopustili ste cetniku da pobijedi na izborima u Srebrenici. NISTE GLASALI. DJaba sve glasacke malverzacije,da ste svi glasali. Neka je RAHMET ZRTVAMA.