Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još uvijek nisu obnovili ove barake, pa ih sad farbaju muralima. Mislim svaka čast na ideji i realizaciji, ali ovo je bukvalno zamazivanje govana.
Ne znam ni za jedan primjer u svijetu da je jedan Univerzitet protjeran iz svojih zgrada i objekata, kao što je to slučaj sa Univ. Džemal Bijedić u Mostaru, te da u njegovim zgradama se formira "Sveučilište", dok protjerani Univ bitiše u bivšoj kasarni. A što je najgore, to sada kao "normala". Ali eto, imaju "mural"
gledaj skele, prava američka
meni se svida