Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno koliko vidim dosta raje po Sarajevu su neradnici. Nista posao i to. Doduse ti i koji probaju da rade u firmi kad vide kako je raditi syebu se :D Doslo drugacije vrijeme.
Rebeka Avdagic 😂 kiketova kcerka. Pozdrav za Rebeku 😊
Shvatio/shvatili umjetnici da od hejtanja u zivotu nema nista. Ma moze sve, i pljujte po klixu, evo vam dozvola za komentare samo nemoj da u sest ujutro svaki dan moram da se budim i idem na posao :D Kontam ga. Yebeno je RADITI, održavati svijet i imati odgovornosti narocito kod BH privatnika.
Pikaso je znao nacrtat sliku ko fotografija. Haj da tebe vidimo..
@gooUser1573068287 Prosjecan bosnjo zna oprat guzicu, hajd da tebe vidimo.
Da nisi objavio da si pomogao bio bi ljudina, ovako graditi nekog humanistu preko medija je žalosno.
Kvazi umjetnik
@Babangida777 slazem se da nema ovdje umijeća realno. Ovo dijete u trecem osnovne naskraba. On je skuzio da se ne radi o tome koliko jake vjestine imas vec koga znas i gdje da se kanalises. Slicno ti je Damir Niksic radio. Samo je on upecao vecu masu ljudi jer je skuzio da 90% naroda se pali ovdje na politiku i stranke. On je od toga show napravio putem Youtube-a jer je vidoi da od umjetnosti ne moze nista, i napravio sebi neradno mjesto u parlamentu. Dakle prednosti medija max iskoristene.
Daj ba ne ofitaj se dragi bosnjo sto zivi sa mamom i tatom u kuci decko osvojio svjetskih i likalnoh nagrada o kakvim ti svrljotinama pricas i da li znas uopste ista o umjestnosti osim da umjestnik mora nacrtati nesto kao sto izgleda ili naslikati NE OFIRAJ SE PAPAK idi igraj bingo u premieru fukaro
Bravo druze!
Svaka cast fini covjece