Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"...Erik Kessels izlaže nesavladan aspekt rata koji je izostavljan iz knjiga historije. " Zaboga! Izostavljen! Kako su se samo usudili?! Umjetnost je ocito spala upravo na taj donnerbalken. Niti inspiracije niti izrazaja. Boze sacuvaj. Ali dobro, to je prava umjetnost za nas sa brdovitog Balkana, ne znamo dalje od ratova i govanca. Da ne kazem imena maternjeg jezika.
A koji je poriv fotografa bio, zar oni nisu arijevci, nit pisaju nit seru ko obicna raja? Vjerovatno je mislio da bi neko mogao izdati knjigu o nuzdama velike njemacke..
kul
Ja umjetnika i govana! Bukvalno!
Samo je vama izgleda interesantna nacisiticka guzica kako sere