Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim je tu ovaj uhljup, kvazi vjernik i veliki nacionalista Emir, to se ne moze stavljati pod kulturu! On i kultura ne idu zajedno!!!!!
www.renesansnakraljevstva.com Renesansna kraljevstva: besplatna, međunarodna, multiplayer i role play online igra! Započinjete svoj zivot u Kraljevini Bosni, siromasno i kao stranac. Moć, ambicija, prijateljstavo, suparnistvo, čestitost, strast i polozaj predstavljeni kroz Role Play integrisu Vas u drustvenu piramidu Kraljevine. Vi ste krčmar ili lutalica, činovnik Suda, prekar, zemljoradnik, rudar, razbojnik, vitez, Velmoza ili Ban? Dobrodosli u Kraljevinu Bosnu na Renesansnim Kraljevstvima! Renesansna Kraljevstva - Besplatna i realistična srednjovjekovna RolePlay multiplayer igra. www.renesansnakraljevstva.com