Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vladarima, kantonalnim prvenstveno smeta partizansko- komunisticki dio istorije...... Pa malo posalju zelene beretke, da pljuju, recimo po postavci o Ani Frank svojevremeno....
Da li je ugrozeno nesto sto imaju korist političari nadlezni organi bih odavno djelovali... #Dobrodošli u Bosnu gdje sve nenormalno je normalno
Politicarima je bilo mnogo bitnije da podizu bogomolje svih vrsta i uzrasta koje u vecini danas prazne zjape ili se posjete 1 - 2 X godisnje ali su za njih muzeji steane rijeci koje i ne poznaju a kamo li da ih finansiraju
Multietnički grad koji je izdržao protiv četničke agresije, nacionacizma i svih pokušaja razbijanja ljudskih vrijednosti, grad koji je podigao spomenik najsnažnijem bosanskom kralju Tvrtku I Kotromaniću, sada ugrožava svoj opstanak ponovnom marginalizacijom svoje prošlosti, baš kao što se čini u cijeloj BiH.
@StGeorg Most koji spaja ljude i kulture, srušili su sami mostarci. Most je samo formalno ponovno izgrađen, a u glavama nacionalizmom podojenog stanovništva zapadnog i istočnog grada vladaju i dalje podijele, korupcija i destruktivne "sile" hdz i sda. Tako da je Mostar svakako loš primjer.
@StGeorg Da vidimo... Breške, Gornja Grabovica, Par Selo, Ilinčica, Tetima, Brgule, Ljepunice, Husino, su samo neka od prigradskih mjesta gdje su Hrvati zastupljeni sa 99,9%. A da ne nabrajamo koliko Hrvata ima u Gradu Tuzla. U svakom Javnom preduzeću (ili Javnoj ustanovi) od 10 zaposlenih 6 je Hrvata "majoriziranih". Dok u KŠC-u od 10 zaposlenih svih 10 su Hrvati. A to nije "majorizacija" jel tako? Dupli standardi i kmečnjava se od Ćovićevih pulena i očekuje.
Ako je Komšiću stvarno stalo do Bosne, onda će ovo obnoviti, ali pošto ste izabrali lopova ništa drugačije od Bakira, Čovića i Dodika, prestanite se žaliti!