Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu li se ostaviti ovdje ratne traume i oziljci ?
e to bi bilo dobro kad bi moglo
Bosanski jezik je 100 godina stariji od srpskog, srpsko pismo cirilica je napravljeno od Bosančice, ako ne postoji Bosanski jezik, ne moze postojavati ni srpski jer je nastao od Bosanskog. Malo se informisite prije nego napisete takve gluposti.
PRIKAŽI ODGOVORE (27)
Vjerovatno se nigdje ne drži do rata i ratnih 'sjećanja', niti se profitira na tome i 25 godina poslije, kao kod nas, na Balkanu.
Totalno nerazmljivo. Šta kažeš?
To ti je na srbijanskom. Čuo si za srbijanski jezik?
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
NE BI OVOG BILO DA NIJE ALIJE MRTVOG, JEBEM LI TI BAKIRA I ZLATNE KASIKE
Ponosim se time sto sam bio u ratu,bilo je gutavo i strasno ali sam branio domovinu i zelim toga da se sjecam.Necu da mi djeca nista o tome ne znaju ili da o tome uce od nekog drugog,ja cu da ih smaram s time dok sam ziv.Ne zaboravite braco i sestre i ne stidite se svoje istorije,neka muzeja.
Koji mitomani ... gori od Srba Jasenovca, vađenja kostiju ...
nego ko će to platit sve de mi recite?
kako je nama u dijaSpory bilo teško , sve suza suzu stiže ;)
Oprosta i zaborava nema!!! 11.07.
a dje je proha i leća?
Hoce li biti eksponat u vidu ratnih cjenovnika, da napokon saznamo koliko su kostali cevapi u ratu.
Ko je ovaj takozvani, "Vukovi"? Kakva je ovo budaletina... Ni Tale mu ravan nije :)) A sto se ovog Muzeja tice...Bijah i zedna i gladna i ranjena al ko ce ti finansirati? :) Zemaljski jedva dise...
Ko je pojeo ovo nesta iz ove konzerve i ko je jednu noc prespavao u Sarajevu, naravno i ostalim gradovima, zasluzuje orden zivota!!!
Koji ste vi klixovci kreteni.....koju cenzuru stavljate na slobodu komentara kada je Džejla Glavovic u pitanju.....stitite je zabranom komentara.
I sve to ne bi bilo moguce da djecak Filip nije tokom rata skupljao ambalazu humanitarne pomoci, tako da danas, 20 godina nakon zavrsetka rata, imamo jedinstvene muzejske eksponate kao sto su konzerve. Neko je nesebicno darivao Monopol, neko ce dati spil karata, neko Covjece ne ljuti se i eto ti muzeja. Dovoljno je u istoj recenici reci "djetinjstvo i rat" i niko nema srca da se usprotivi ovako besmislenoj ideji. Kad mogu toliki da profitiraju od rata i ratnih prica, moze i nas drustveno korisni Jasminko. Neka je sa srecom!
Ja cuvam kacket od mog jarana Amela iz djetinjstva kojeg je granata raznijela na komade dok smo igrali fudbala, taj prizor mi se urezao u sjecanje i nikad necu moc zaboravit
Joj jest' mi pun kufer rata i podsjecanja na isti. Je li doslo vrijeme da otvaramo radna mjesta a ne muzeje i bogomolje u p.m.? Vrtimo se u krug godinama.
O Bože me sačuvaj... umjesto da se ljudi ne prisjećaju loših stvari i da krenu dalje, ovim našim mangupima palo na pamet da na taj način zarade...pa stvarno ovoga nigdje na svijetu nema.