Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amra Zulfikarpašić je žena niskog morala. Uhvaćena je 80 tih godina u grupnjaku sa svojom šogoricom Aidom Kasumagić i Safetom Sušićem i njegovim bratom. Razvod je uslijedio momentalno. Ona nema šta da se bavi politikom niti ima pravo da predaje djeci.
Daj nešto naše Bošnjačko, naveli ste da su prvi bosančicom služili fratri, daj naše njihovo nam ne treba.
Fratri su se izjašnjavali kao Bošnjaci. Bošnjaci nisu samo muslimani
Fratri su se izjašnjavali kao Bošnjaci. Bošnjaci nisu samo muslimani
http://bosnia-aspnet.blogspot.com/2013/05/bosancica-font-za-pc-download.html Trebamo biti ponosni na naše pismo i da u školama svi Bosanci/Bošnjaci nauče. Gore je link za skidanje fonta.
E hvala ti druže/drugarice na ovome.
Bosanci i Bošnjaci su dva različita pojma to sto si napiso je isto kao da kažeš Slovenac/Slovak ili Austrijanac/Australac
Treba uzet knjigu zulfikarpasic i posrat se sve u jednu stranicu koliko god ih ima, a na poslijetku skociti na glavu sa kauca na istu