Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo brate fino treba u rubriku \'NAUKA\' ili \'OBRAZOVANJE\'...hihihi
pu jebbem vam matter retardiranu usta, pedersko lezbijsku, piccke jedne smrdljive! sto nije u beograd otisao da promovira knjigu? jebbali bi mu matter iste sekunde!!!
mamu mu pirgavu :D
Citam ovo, i pitam se sta je to danas \"uraban frajer\". I tako navrati neki papak iz Zg da nam dijeli savjete kako da se obudemo i izgledamo \"urbano\". Pored svih tih izloga, odjece, TV-a, valjda covjek sam sebi moze odrediti stil. Uvijek je postojalo elegantno,sportski i sad dolazi nesto \"urbano\". Ah da, sjetih se to su vam frajeri sa uskim koznim jaknicama, izlizane leviske, sa sunjalicama il modernim tenama (sta god one bile), raybanke itd.. A sad raja, da vam olaksam. Urban frajer je frajer sa diplomom,,samostalan, poslom, po mogucnosti nekon jos titulom ili da radi na tome (Mr.sci il Dr.sci) birajte, koji se zna izraziti (elokventan), koji je galantan...i normalno obucen. Sve je prica raja. Upamtite zene se pale na uspjesne frajere ;) sa lovom koju su sami zaradili a ne dobili od tatice na poklon ;)
vidi nam ove hanice, ko onaj dorat s livanjskog polja
Kako sam tuzan,,,,,,, kako ja da budem urban frajer, da SJEDIM U VATRI DA IMAM REJBANKE I DA VOZIM BMV I DA IZA MENE OSTAJE TRAG PARFEMA NE JEFTINIJEG ISPOD 200KM... KAKO SAM SAMO TUZAN STO JA TO NE MOGU...........
juhuuuu, napisao sam knjigu \"Vodic za frajere kojima trosim mamu\" heheheheh
dos\'o seljak da mu guru gurne frulu u pakas.
odro bi je djola ocam...pocjepo bi je ko siroce napolitanku
Nakon ovoga će sigurno izaći i \"Vodič za gradske frajere\" koji ih upućuje kako odvesti dijete u krevet. Mamicu im bolesnu. Ovom liku nikakav vodič ne može pomoći. A Hanu ne bih zguzio ni da je zadnja na svijetu. Jadna njena prljava pi.ketina. Niko je ne dere pa vise ne zna šta radi. Izgleda da su bile u pravu djevojke sa farme koje su rekle za nju da je prljava bosanka.
sve je to lijepo i krasno, ali meni žao što nema niti jedne fotografije fanatične mase koja urla, gura se, otima za priliku da dotakne svog \"gurua\" i svoju voljenu \"setericu\" :) :) :)
Ovaj pedercina , ona ne lici ni nasta , ne bi na nju hrđavo biciklo naslonio... Sve vise nalikujemo \"ZAPADU\"
Komentari su vam u skladu sa gradom u kojem zivite. Drago mi je da je dosao u Sarajevo. Nadam se da ce doci opet. Mir i ljubav svima.
Ma nije Hana ovu knjigu ni procitala
Bice komentara, joj