Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li iko da vam šapne da ima BiH i van sarajevskog pašaluka?
Fulio si temu dečko. U ovom tekstu riječ je o kulturi a ne o političarima.
Jadranka Stojakovic da je ostala ovdje, ne bi je bilo nigdje. Daleki Japan je bolje znao da cijeni nasu umjetnicu od nas. Anata wa dokoni - https://www.youtube.com/watch?v=ApGvQmVOh54
Za tvoju informaciju nije se mogla ni vratiti kada je htjela jer su joj uzeli stan.
Vjerujem da u Sarajevu ima dosta kreativnih i inovativnih ljudi, ali definitivno nema snage da probiju barijeru i odrade kulturološki, muzički i vizuelni iskaz ovih generacija. Do tad živimo u vremeplovu, a budućnost je tu na tik toku i društvenim mrežama.
U jednu ruku treba pratiti trendove. Odraz kulture se može prikazati i kroz društvene mreže jer to nešto već prisutno na istim. Malo se zadubi i naći ćeš dosta "normalnih" kreatora koji stvarno ulažu veliki trud i kvalitet kako bi postigli što bolje rezultate i istakli se od drugih, čime se postiže zdrava konkurencija i podstiče razvoj u tom smjeru.