Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćel ponovo biti onih knjiga za marku, koje se prodaju ipak za 20 maraka ?
Ne zezajte knjige su dosta jeftine na ovom sajmu, svake godine bude dobrih a jeftinih knjiga. Ali dzaba, kad je nas narod zatucan, pa je prosle godine najprodavanija knjiga bila \"Gola Istina\" od Nives Celzijus :/
fakat opet pred kraj mjeseca kada većina ljudi (kao i ja) nemam baš love da mogu potrošiti. I ovo rade iz godine u godinu i nikako da skontaju da im datum bas ne odgovara. Mislim bar meni ne odgovara, ali sam uvjeren i većini drugih.
Jest, Murtićka sva začitana huda :-)))
Vidi Murticke fu*ice ocam hahahaha Koliko li si ih oblizala da dodjes na sliku
NAJVECI POPUST JE NA ONIM CRVENIM KNJIGAMA IZ STARE PAZOVE!!!
Zašto se sajam iz godine u godinu održava krajem mjeseca???
ko još čita danas knjige? :/
I neka je treba svijet da se obrazuje!
Paklene maturske veceri cu uzeti,valjda je jeftinije ovdje