Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kupi bombu i gutaj je pa ces biti strašan
Baš je strašan
DOK SAM JA SKORO POGINUO U OPSADI SARAJEVA 21 GELER DOTICNI JE SLIKAO PO PARIZIURESPEKT ALI NIKAD NA VAŠU IZLOŽBU NECU DOCI!
Njegove slike su dokazale agresiju na Sarajevo i opsadu grada. Dok su ga neki maltretirali, on je ostao u svom Sarajevu i pravio slike opsade i otporu fašizmu.
@fidel1984 vidi se ili da nemas pojma ili provociras...mozda i najjaci dokumenti o opsadi su njegove fotografije
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Desi strašni
U pravu je Brega kada kaže da je Sarajevo čudo od selendre.
Zašto se srbima izdrkanim daje medijskog prostora u Sarajevu?.......SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
meni je jedino logično pitanje kako bilo koji portal tebi ustupa svoj prostor.
Vidi se da nemaš pojma o Strašnom. Zato tišu mišu. Papak jedan.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)