Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo opleti i ne daj na se. Podrška
Koji ste vi paćeneci pa stavljate negativne i nepismene kimentare! Svaka čast ovoj mladoj ženi! Paćenici neće nikada da shvate umjetnost!
tako je coby, bravo
Za mnoge je bolje biti gol, nego pristojan i obucen skromno,nazalost eto vam buducnosti, uzivajte u njoj. A djevojci svaka cast, pokrivenost nije sramota vec CAST
Sve Bule
Nemam komentara.
Bitno je da se ona zamaskirala..
djevojka nosi maramu a ne masku
Djevojka uz invaliditet stvara nesto sto ce biti zauvijek zapamceno. Buduce generacije ce proucavati, postavljati pitanja i traziti odgovore. Emina naravno ne treba da se osvrce na komentare pacenika, jer ce doci dan kad nece biti milosti za njih. MashAllah :)
slazem se potpuno
Stidim se ove Bošnjakinje
Samo da te pitam zasto se stidis Allaha ti
@vampirka: Ma pusti ovog đikana, ovo ti je vlah sa dna kace koji je nick ukrao drugom korisniku. Vidis da ima dva slova "i" u niku, originalni ima samo jedno.