Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nevjerovatno
Okupatori BiH koji su nam ostavili samo recept za gulaš!
Duh druga Janosa "Giovannia" Kadar - a ce lutati po Budimpesti plasiti gospodu i "demokratska" govna!
BUDIMPEŠTA - PLOČE: Južno od mađarskoj prijestonice nedostaje gotova auto cesta ( koridor 5c ).
kultura i kozmopolitski duh Sarajeva kao BH metropole je nepobjediv.Sve ono sto grad cini gradom i prijestolnicom Sarajevo ima. Sad ce placenici i izdajice da pocnu siriti pesimizam i negativne komentare ali to je sve sto mogu.
Ja ne bih sirio pesimizam ali cu reci nekoliko CINJENICA. Sarajevo nije kozmopolitski ili multikulturalan grad, popis je pokazao da je to 91+% bosnjacki grad. Sarajevo nije grad kulture, prepun je smeca,seljakluka i pasa lutalica.
@BikKojiSijedi Samo halal jahrane.
Uskoro će se u Sarajevu obilježavati i godišnjica Bleiburškog "križnog puta". :) Čudi me da dosad nije.
Zasto ne? Ogroman broj bosnjaka-tada hrvata muslimana- je stradao na tom putu.
jesu navalili ovi austrougari na bosnu