Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj najpoznatiji....Jarane,dosao si u drzavu gdje ga mi svi kolektivno "flautamo" vec 25 godina.Cisto sumnjam da si najbolji....
Flautas moj
Flautaš moj.
Frizura mu se zove. PrnuLa kokoš
Trebao bi napraviti duet sa izetbegovicem i dodikem i oni su dobri flautisti.
Emmmaanuel lepo ime 😳😁😂
Sto lik flauta, ne moz vjerovat...
Dajte ne brukajte se... Nije umjetnost atletika, pa da moze biti "najbolji". Sta definitivno postoji su flautisti, pijanisti, itd., svjetskog renomea, hajde da kazemo onako po narodski "Prva liga", a tu je svaki umjetnik neuporediv za drugim, svijet za sebe... A tu ih nije ni 2 ni 5 ni 30, svijet je veliki (ako je kome promaklo).
Poflautaj ga
Dagle u pozadini...Arapi naviru nemilice, strahota da te ufati kad odes na aerodrom :)
Ma 'ta će onn... od Bosanaca nea bolji flautista, flautamo evo već dvajes' i kusur godina... jednim te istim ljudima.
Šta kažete.... dobro flauta jel ?
Dobro nam došao.
Kad Duhovni Vođa stigne zovite me. KJV.