Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne obecava..izgleda nekako bezze...
Bice odrzano kao i prosli put u Zetri. U Fekalistanu jos uvijek traju redukcije vode, jos gore nego prije, tako da ce se balije opet pokazati u pravom svijetlu tj. kao jedini grad u kojem se nije mogao ovakav spektakl odrzati, a kod Srba se odrzao, kao i u Tuzli. Sarajevo se sa Tuzlom ne moze porediti, a kamoli sa Beogradom i Zagrebom, sa kojima se nikada nije mogao porediti.
Kulturna prijestolnica Evrope buhahaha, grohotom se smijem.
@zgembo.adislic bice u zetri..ali neka cini mi se bolja trupa...
U Banja Luci spektakl na aerodromu "Željka i sedam Dodikistanaca"
@kunai debilcino balijska, kod Srba se to odrzalo prosli put, kao i u socijaldemokratskoj Tuzli, samo se kod vas u Sda prijestolnici nije odrzalo, jer ni tada kao ni sada nemate vode u 21. vijeku i vi ste kao glavni grad, to mozete biti samo vehabijama i mudzahedinima. Nije to za vas, za vas je da docekujete svog sultana Erdogana u Zetri, to vam je vrh kulture.
Svi spektakli dosad bili su otkazivani / odgadjani, ja pare i zivce vise ne dam..