U Aleji zaslužnih građana
10
U petak sahrana Milene Dravić u Beogradu
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mole se Klixovci da skinu komentare DandaBoss koji su na prvom ,jestu toliko ogavni i primitivni da se ne može pomisliti da se "to" (koji je pisao/la) zove čovjek ! Upozoravate na govor mržnje, pa šta čekate, da ovakve bljuvotine stoje na portalu? Što se tiče Milene, uopšte niste u dobrom prolaznom vremenu, sve vijesti su vam "retro", kasnite..da li zato da ljudi ne bi gledali komemoraciju ili sahranu?
Zbogom vječna djevojčice Yu kinematografije.
Istinska dama i velika glumica.
Jedna od najvećih ikada. Počivaj u miru.
Imao sam cast da mi Drsgan Nikolic spremi dorucak a Milena skuva kafu a ja radio kao fizikalac kod njih preko studenske zadruge.
@abebebikila kako si ti samo duhovit! pa vidiš li kako te ocjenjuju? Bolje ti je, pokrij se ušima sa tim kvazi cinizmom, to je ružno i zlo