Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo odavno nije ono što je bilo. Prelako se zaboravljaju zaslužni ljudi ovog grada, u stvari ne zaboravljaju ih prave sarajlije, nego papci koji danas vladaju gradom, kojeg ne vole , koji su tu u prolazu iz kojekakvih vukojebina, kojim Sarajevo i njegovi velikani nisu na srcu.Od grada prave kasabu, nerazumijevajući duh ovog grada kojeg sustavno ubijaju namečući svoje provincijalne zalupane svjetonazore.Zoran Bećić, Davorin, Kinđe, Kiko Sarajlić , Kemo,pa i Jaca i drugi imali bi svoje ulice.
@sagitarius.....sve bi to tako bilo sigurno, da nije bilo rata. toliko nas je unazadio da se ni danas ne mozemo oporaviti. nazalost
guzonjama koji se pojave na ovom događaju zabraniti ulazak ako je nisu posjetili. sada će mnogi poletiti da se slikaju ali ne brini Jadranka čim se kamere ugase oni opet neće znati što su došli. isto ćeš proći kao kemo,kinđe,davorin,himzo polovina i dr. ovdje samo kotiraju dobro ćelo,juka,gaši,spahovići i da ne zaboravim svi iz srbijanci iz sandžaka kao i "branioci" iz istočne bosne koji su istočnu bosnu branili ovdje u sarajevu ili po inostranstvu
:(
Zaslužnih građana Banja Luke???? Zbilja nisam zlurad ali interesuje me kakve je ova žena imala veze sa Banja Lukom do ovih posljednjih par godina života u Karitasovoj ustanovi??
Sad ćeš dobiti nebulozne odgovore đikana 3,2, 1 kreni.......