Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stvarno bode oči i uši kad se pročita i čuje da je pokrovitelj kulturne manifestacije o takvom velikanu , dodik 😒 , sinonim za seljakluk, bahatost, neotesanost i primitivizam....barem ga ja tako doživljavam
i ja
Inače on često "recituje" pod šatrama! Naročito je poznata ona njegova "recitacija" : "Ne može nam niko ništa..."!
Šantić je najveći pjesnik Balkana svih vremena, odmah poslije mene.
Ogadi mi Šantića - retardirani pokrovitelj!
U jednu recenicu Santic i Gusle ??? fuj fuj
Kad mu kip ukradu iz parka
Kad je djikan napisao pjesmu o emini, u mostaru su bosnjaci bili jako nesretni, ali nije niko mogao nista jer je bosnjacki zivot vrijedio manje nego svinjski u shs-u.Eminin otac,kad je to cuo,usao je u kafanu i rekao "ima li iko da mi ozeni kcerku jer je onaj vlah aleksa napisao pjesmu o njoj, pa se bojim da mi je vlasi ne otmu". Ustao je neki koluder koji je izgubio oko u nekom ratu i rekao "daj je meni, ja se ne bojim nijednog vlaha"
Ne idu mi krivoslavci na zivce sto vole svoga djikana alkoholicara pesnika koji je umro od sifilisa. Bosnjani-komunisti-velikosrbi profesori koji su pripadali i podrzavali yu-narativ a sve rafi svoje plate i ugleda su on nas napravili da mislimo da je djikan nas i volio nas.
@Ocjenjivach3 Mislim da treba da se liječuš. Aleksa je volio svoju zemlju 100 puta više od tebe.
mile nam je super cica oko njeg se vrti prica,i za njega nema zime,hepi end je tek pred njime.
Ostajte ovde, nemojte kupovati nekretnine u Novom Sadu, Beogradu, Kraljevu...
😂😂 e čuj ovaj škijavi međed i poezija , Šantic , Mostar. Ne idu kultura i naci/rasizam skupa..kakav falsifikator , jos predsjednik .. ali zato ima narodnih para.
Ovo je nespojiva kombinacija.Covjek koji je u svojoj pjesmi govorio BOSNJACIMA da ostanu u svojoj domovini da nenapustaju svoja ognjista i da pokrovitelj ovakve manifestacije bude covjek koji bi nas najradije sve raselio da moze i sa svojom bahatoscu to pokazuje kakav je covjek.Velika sramota za organizatora u Mostaru.
@Mostarac1974 Šantić im je pjevao da ostanu ovde jer je mislio da su isti narod tj.mislio je da su kao i on Srbi , ali jadni Aleksa se očito zeznuo jer oni nisu nikad htjeli biti isti narod sa Srbima jer koji su se klinac odrodili ranije i primili islam ako će biti isti sa Srbima , dakle naivni Aleksa mislio je da ima šanse za jednistvo , ali nije mogao da pojmi naivac da je samo musliman muslimanu brat i niko više.
Žalosno, sad više ni mrtvi nemaju mira pa i njih stavljamo u koš i politiziramo.
Ne bi bio red da Mile ovom prigodom Covicu ne ukaze cast i zajednicki prisustvuju i podjele radost kao i recituju Santiceve stihove
“Ide Mile lajkovačkom prugom......”