Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijepa gesta od talijana. svaka vam čast i hvala na podršci
da i nije, cijeli rat su nam bili podrska, primili su more nasih izbjeglica, slali su nam pomoc, u skolama ....sjecam se.... sveske, olovke sve sto nam je trebalo stizalo je iz Italije, slala su nam njihova djeca.... naravno da su nam podrska, divan narod
ako nista drugo, dobar je za otpada, fina lova :)
SRANJEEEEEEEEEEEEE
A kako su je molim te razumijeli? Talijani kao i umjetnik jedino znaju za Sarajevo i da je grad bio u kako kazu besmislenom ratu i nista vise oni ne razumiju. Mi smo njima jos uvijek Jugoslavija, oni Bosnu ni ne spominju, a kamoli da znaju ko je ratovao i ko je u pravu ili krivu. a ti svrsavas bez ikakve veze.
Ovo je vise strasilo za ptice nego skulptura (umjetnicko djelo )! Danas svaka susa folira da je umjetnik ! Uzas !
Hocemo li sad svrsavati i na njega kao na Andju Jolie?
Svaka im cast. Drago mi je da i drugi ljudi iz europskih zemalja razumiju situaciiju koja se, nazalost desila na ovim prostorima.
Jedno 2 tone, x 0,60 , oko 1200 km..
Mene ova skulptura vise podsjeca na agresora nego na zrtvu rata
SVI mrze srbe
Gadi mi se kad vidim koliko ima sakrivenih komentara, koji primitivci - FUJ!!!
Fali jedno prasence ali skriveno,posto mi baHlijaci je zderemo krijuci jer nam je vlast zabranila
ROBOKOP
@hahahaa cu.j repu.blika srps.ka hahahahhahahahaaaaaaaaaaajjjj oooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjoojjjj gusle gusle, vlhadijjjjjjjjjjjjjjjjojjjoojjj
gomila gvožđurije ništa više . . .
Čuj agresija?!?!