Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako 90 strana, kada ih francusko izdanje ima 112?Divota jedna : pisac galskog teksta Derens, podrzavao Milosevica, prodavao knjige o Drazi u pariskom Senatu /slikala sam/, dok je prevoditeljica Lizdek, propisno napala bh muslimane u jednom pariskom site-u kad ono izadje film Simpatija za vraga! Ovo kao napomena.
Jel'de?Valter bio poseban ceto!A prevoditeljica, uvijek lijepa Boba Lizdek u francuskim glasilima pricala kako su svi jednako krivi za bratoubilacki rat. Nesto joj bh muslimani ne odgovaraju pa protiv njih! Misli da se to nece otkriti???!!!
3% u Mrs. Vladimira Financial Investment. Ona je registrirani zajmodavac i pročitao sam mnoga svjedočanstva o tome kako pomaže svim pojedincima da dobiju zajam unatoč vašoj lokaciji ili kreditnom rezultatu, sve što trebate učiniti je dati svoju važeću osobnu iskaznicu i potpisati neke papire/dokumente kako biste se kvalificirali za zajam , imajte na umu da morate biti ozbiljni prije nego što joj se obratite na [email protected]
Sarajevski FGR-ovci ostali vječno zarobljeni u periodu "Valter brani Sarajevo". Razumijem da je to jedna svijetla tačka u historiji grada pa i države ali dajte da stvaramo neke nove svijetle, slavne tačke i trenutke. Samo sto je ovaj put mnogo teže odbraniti se od fašista jer su se infiltrirali i tamo gdje ne slutimo.
trebali ste na kineskom to bi se više isplatilo