Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od raspada Jugoslavije do stvaranja državica, bilo je mnogo laži i podvala. Tako slavnoj bosankoj Armiji, prikačen je prefiks Republike koja je već ranije ukinuta na referendumu građana.
Ne moze se zvati muzej BiH ako prikazuje ovakve izlozbe ....
@lightshadow Slažem se, ali takve stvari treba da proučavaju na drugim mjestima, ili ako smo došli do tog nivoa da možemo da proučavamo istoriju devedesetih i ratna dešavanja, onda trebaju da na izložbi budu prisutne i dvije druge armije.
A sunce ti žarko kako smo mi ovo mlatili kao tučiće.
@ZutiMacor Ja zaboravih da ste bili unikati jedini koji su se klali medjusobno sa Babinim hahahaha balinčad glupa a lupaju o nekoj agresiji. A i danas svi pišaju po poturicama hrvati lafo saveznici.
@ZutiMacor Stari ste izvoznici mladih balija u ISIL jedino to izvozite.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hvala armiji bih na odbrani od agresora