Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Balasevic nikada nije htjeo da dodje u Banjaluku niti u drugi grad rs, zasto?
vakcinasu, koja uopšte želi u RS? Jeza neka hvata kad prolazis autom tamk
I šta ću ja sad sa tim metkom???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I razne ratne zločinince po zidovima zgrada...
Podrska DOBOJU! Ako se neko sjeca DOBOJ je bio zadnja 'stanica' onih koji su se protivili kraju pushkaranja!Most je bio zakrcen sa jedne strane...dugoo, duze nego ostala 'uporista' levata u sluzbi 'nacionalnih oligarhija'! Sretno svima! :)))
E ako ovo lici na Balasevica... 🤣🤣🤣
Bravo Deni majstorčino!
Samo neka nije Draža Mihajloviću
E jest se i našao ko će ga slikati...
Vise lici na bebeka.
Upravo kontam koja je slicnost izmedju Balasa i ovog lika 😂
sve je ovo fino,ali se u neku ruku pretjeruje,imamo mi u BIH vecih ličnosti, ja sam puno zahvalan ljudima koji odbranise zivotima i imetcima moju drzavu u kojoj sad moja djeca mirno zive,ali ostavili su poruku da moramo da budemo uvijek budni
Svaka čast. Umjetnost i umjetnik .
lijepo